Hoe verplaats je alle bestanden in een map?

In deze stap-voor-stap uitleg, zullen we je uitleggen hoe je alle bestanden en mappen in een (sub) map kan verplaatsen naar een andere locatie.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onze Discord server

Stap 1:

Open de map met de bestanden en/of mappen die je zou willen verplaatsen. In dit voorbeeld, wil ik alle bestanden verplaatsen uit een map genaamd "exampleFolder".

Stap 2:

Vink het vakje helemaal bovenaan aan om alle bestanden te selecteren in die map.

Vink het vakje aan

Stap 3:

Klik op de "Move" knop aan de onderkant van je scherm

Klik op de 'Move' knop

Stap 4:

Type de locatie waar de bestanden heen verplaatst moeten worden. Hierbij moet je gebruik maken van relatieve paden, dus in dit voorbeeld wil ik 1 map omhoog, naar "/home/container/". Met het relatieve pad "../" zal dit gebeuren.

Nieuwe locatie

Stap 5:

Klik op de "Move" knop naast het invoerveld van het nieuwe pad.

Stap 6:

Je bestanden en mappen zullen nu op de nieuwe locatie staan.